Przepis i sposób przygotowania na: Filety ze śledzia norweskiego z duszonymi pomidorami i ziołami
Usmażone filety śledziowe układamy na sosie, dekorujemy smażoną cukinią i natką pietruszki (lub bazylią).
surowych filetów ze śledzia | 500 g |
olej słonecznikowy | 50 ml |
masło | 50 g |
cukinia | 200 g |
oliwa | 50 g |
ząbek czosnku | 1 szt |
pomidor bez skóry | 1 szt |
pęczek cebuli dymki | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 szt |
bazylia | 1 szt |
kapary | 30 g |
anchois | |
tymianek | 3 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: