Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z rzodkiewka i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szkl
sól
rzodkiewka 6 szt
koperek
Pieprz biały mielony Prymat
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z rzodkiewka i tuńczykiem

Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie .Studzimy . Do ryżu dodajemy tuńczyka w oleju . Ja zawsze odlewam trochę oleju .Doprawiamy pieprzem białym do smaku -mieszamy . Rzodkiewki kroimy drobno i dodajemy do sałatki.Mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 02.03.2012 06:44
ozdabiamy koperkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak