Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pieczonym indykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
groszek konserwowy 1 puszka
kukurydza 1 puszka
jajko 4 szt
ogórki kiszone 2 szt
ogórek 1 szt
majonez tradycyjny 2 łyzki
przyprawy
fasola czerwona z puszki 1 puszka
indyk 20 dag
papryka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pieczonym indykiem

Jajka ugotować na twardo,obrać i posiekać.Paprykę, ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Kukurydzę,groszek i fasolę odlać z zalewy. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem ,doprawić solą,pieprzem i papryką w proszku.Plasterki pieczonego ułożyć na talerzu a obok sałatkę.Dowolnie ozdobić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 07.06.2012 06:53
apetyczna
Pietruszka 04.06.2012 22:02
Musi smakować wyśmienicie
Sylwiagr 11.05.2012 17:01
pięknie się prezentuje
dwa pokoje z kuchnią 11.05.2012 15:35
lubię takie sałateczki
Sylwia29 11.05.2012 15:31
Super!:)
EWI 11.05.2012 14:18
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak