Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z porowym farszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
por 1/2 sztuki
majonez wg uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
żółty ser starty 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z porowym farszem

Jajka ugotować, wystudzić i obrać, przekroić na połowy. Wyjąć żółtka, rozkruszyć widelcem albo drobno posiekać. Pora obrać umyć i drobniutko pokroić. Żółtka por i ser wymieszać, połączyć niewielką ilością majonezu, doprawić do smaku, nakładać na połówki jajek, dowolnie udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 06.06.2012 11:55
smaczne jajeczka
msmariusz 05.06.2012 23:16
smaczne jajka , bardzo lubię faszerowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak