Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina z chrzanem
Gotować na małym ogniu do miękkości.
Ugotowane mięso pokroić na 4 porcje, ułożyć na półmisku, posypać chrzanem, skropić wywarem i podawać z ziemniakami.
karczek wieprzowy bez kości | 600 g |
chrzan starty | |
ocet winny | 1 łyżka |
marchewka | 100 g |
seler | 40 g |
pietruszka | 60 g |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
sól i pieprz | |
cebula | 40 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: