Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane misie
Kroki postępowania
* Z przepisu wychodzi ok 16 sztuk.
mąka | 500 g |
jajko | 2 sztuki |
drożdże | 50 g |
margaryna | 125 g |
cukier | 0,5 szklanki |
mleko | 200 ml |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
sól | szczypta |
NADZIENIE | |
ser biały | 300 g |
jajko | 1 sztuka |
budyń śmietankowy | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier | 2 łyżki |
margaryna | 3 g |
Goździki całe Prymat | do smaku |
białko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: