Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewką i kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
jogurt naturalny 150 ml
majonez 3 łyżki
sól do smaku
rzodkiewka 1 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewką i kapustą pekińską

Rzodkiewki myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Kapustę pekińską szatkujemy. Jogurt łączymy z majonezem. Tak przygotowanym sosem polewam wymieszaną rzodkiewkę z kapustą. Solę do smaku i gotowe. Smanczego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 09.07.2013 10:25
pychota!!!:)
Kuchareczka2 15.11.2012 17:54
super połączenie
Magdalena1110 24.06.2012 22:01
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak