Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka mojej babci z młodej kapusty z majonezem.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda pół lub ćwierć głóki
rzodkiewka 1 duża
marchew młoda 1
jabłko kwaśne 1
szczypiorek
cebula 1
natka pietruszki
koperek
cukier
sól
pieprz
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka mojej babci z młodej kapusty z majonezem.

Kapustę poszatkować, marchew zetrzeć na tarce z małymi oczkami, a jabłko z dużymi. Szczypiorek, koperek, natkę posiekać. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SYLKA 28.08.2012 21:16
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak