Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny omlet
Wylewamy na rozgrzaną patelnię z niewielką ilością oleju i smażymy z obu stron.
Na talerzu układamy liście sałaty i wykładamy na nie omlet.
Podajemy z sosem pomidorowym lub ketchupem.
Smacznego :)
jajko | 2 sztuki |
mleko | łyżka |
mąka | łyżka |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
szynka | plasterek |
ser żółty | plasterek |
zioła do sałatek | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sałata | 4 liście |
sos pomidorowy | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: