Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata rzymska z tuńczykiem i kiełkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata rzymska 1/2 szt
tuńczyk 1/2 szt
pieprz
kukurydza 3 łyżki
kiełki rzodkiewki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata rzymska z tuńczykiem i kiełkami

Sałatę rzymską myjemy i osuszamy . Rwiemy na mniejsze kawałki . Układamy sałatę na talerzu . Dodajemy tuńczyka z puszki . Posypujemy odcedzona z zalewy kukurydza . Na wierzch dodajemy kiełki rzodkiewki . Wszystko doprawiamy pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 06.05.2013 09:16
na pewno pycha
aginaa 26.07.2012 18:40
pyszne
agaK. 26.07.2012 16:39
fajne
Kekerboom 26.07.2012 14:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak