Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szpargaowa z oscypkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 garść
papryka marynowana 2 kawałki
szczypior
masło 1 łyzeczka
przyprawa uniwersalna
oscypek 1 mały

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szpargaowa z oscypkiem

Fasolkę myjemy przebieramy odcinamy końce i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni rozpuszczamy masełko przekładamy fasolkę mieszamy z masełkiem chwilę podsmażamy . Fasolkę wykładamy dodajemy kawałki oscypka i dekorujemy papryką marynowana i szczypiorem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 22.07.2012 22:17
ciekawe
iwa643 22.07.2012 08:49
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak