Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczek z pulpecikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniaczek z pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek-z-pulpecikami1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniaczek z pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek-z-pulpecikami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniaczek z pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek-z-pulpecikami3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniaczek z pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek-z-pulpecikami0-2.jpg)
*kapuśniak | |
Wywar: | 2 l |
kapusta kiszona | 35 dag |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
ziemniaki | 2 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
pulpety | |
mięso mielon | 250 g |
jajko | |
cebuka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej | |
sól | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: