Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z sezamem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,3 kilo
sezam 4 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżeczka
masło 3 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z sezamem

Fasolkę dokładnie myjemy i wrzucamy do gotującej się wody posolonej kucharkiem. Gotujemy około 15 min, najlepiej po 10 sprawdzić czy już jest dobra.
Sezam podsmażamy delikatnie na suchej patelni. Posypujemy fasolkę i kładziemy na niej plasterki masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 18.12.2012 16:35
takiej z sezamem nie jadłam
dagmara020 30.10.2012 08:50
ciekawe
RenataZ-et 28.08.2012 19:35
super
olkaaa 22.08.2012 09:35
fajny pomysł na kolację
caralajna 22.08.2012 08:43
fasolkę uwielbiam i na pewno spróbuję też z sezamem
jozefinach 14.08.2012 08:40
Pyszności.
adelajda 07.08.2012 08:06
fasolka super !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak