Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 główki
koperek 1 pęczek
cebula 1 szt
sól
pieprz
cukier 1/2 łyżeczki
oliwa 3 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty z koperkiem

Kapustę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Odstawiamy na ok 10 min. Po tym czasie wyciskamy nadmiar soku. Do kapusty dodajemy drobną posiekaną cebulę i koperek. Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy sól i pierz do smaku oraz cukier. Na koniec polewamy całość oliwą i dokładnie mieszamy.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.01.2014 10:15
bardzo lubię młodą kapustę z koperkiem
sara1 09.11.2013 09:32
pyszna jest taka surówka
Adam/ZUB3R 28.11.2012 22:08
zdrowa i smaczna
Dorian 09.10.2012 18:50
super
Zdzisław 15.09.2012 23:08
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak