Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przesmażana fasolka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 30 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
masło 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Przesmażana fasolka do obiadu

z fasolki obrywamy końce, myjemy ją. w garnku nastawiamy wodę, lekko ją solimy i obogotwujemy ją, a następnie odcedzamy. Na patelni rozpuszczamy dobrej jakości masło i dodajemy do niego fasolkę - smażymy ją kilka minut, a następnie dodajemy sól, pieprz oraz bułkę tartą. Całość przesmażamy jeszcze chwilkę i podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 14.01.2014 12:50
uwielbiam taką fasolkę
erym 28.09.2013 09:25
smaczna i prosta
Betka 07.08.2012 09:09
moje ulubione danie!;D
parysek10 03.08.2012 18:08
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak