Składniki:
wołowe mięso rosołowe | 60 dkg |
marchew | 2 szt |
Korzeń selera | kawałek |
nac selera | 2 gałązki |
cebula | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 płaska łyżka |
ziemniaki | 80 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | wg uznania |
wołowe mięso rosołowe | 60 dkg |
marchew | 2 szt |
Korzeń selera | kawałek |
nac selera | 2 gałązki |
cebula | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 płaska łyżka |
ziemniaki | 80 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: