Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 puszka
jajko 4
ogórek małosolny 3
Kukurydza z Puszki 5 łyżek
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
chili

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Kroki postępowania

1
Tuńczyka odcedzam i wrzucam do miski. Wsypuję kukurydzę oraz przyprawiam do smaku solą i pieprzem i odrobinka chili.
Krok 1 - Pasta kanapkowa z tuńczykiem foto
2
Ogórka małosolnego kroje w kosteczkę i dorzucam do rybki. Jajka gotuję na twardo, obieram, kroje na krosteczki i dodaje do miski.
Krok 2 - Pasta kanapkowa z tuńczykiem foto
3
Na sam koniec daję majonez i wszystko razem mieszam aż składniki się ładnie połączą. Wstawiam do lodówki na ok 30 min i można już jeść :) Sałatkę można jeść osobno lub na kanapce.
Krok 3 - Pasta kanapkowa z tuńczykiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak