Składniki:
mąka | 250 g |
cukier | 240 g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 szt |
jajko | 1 szt |
masło | 85 g |
rabarbar | 750 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 płatków |
budyń waniliowy | 1 torebka |
mleko | 1/2 l |
mąka | 250 g |
cukier | 240 g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 szt |
jajko | 1 szt |
masło | 85 g |
rabarbar | 750 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 płatków |
budyń waniliowy | 1 torebka |
mleko | 1/2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: