Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA NA ZIMĘ
Kroki postępowania
paprykę pokroić w paski lub kostki, cebulę pokroić w pióra i dodać, posiekany koper, chrzan pocięty w talarki, czosnek, ziele angielskie, listek laurowy wszytko wymieszać.
ogóreczki | 3 kg |
woda | 15 szk |
sól | 1 szk |
papryka | 1 kg |
cebula | 1/2 kg |
koper | 3-4 gałezie |
chrzan | 2 szt |
pieprz | 12-15 ziarnek |
czosnek | 1 główka |
ziele angielskie | 8 ziarnek |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 szt |
ocet | 1 szk |
cukier | 3 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: