Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
marchewka 3 szt
jabłko 1 szt
kiełki rzodkiewki
oliwa
sok z cytryny
pieprz
sól
bazylia

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapustą pekińską

Kapustę siekamy na drobne kawałki, marchewkę i jabłko ścieramy na tarce. Łączymy i polewamy odrobiną oliwy z oliwek, oraz sokiem z cytryny. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami. Dla urozmaicenia smaku polecam kiełki rzodkiewki - są nieco ostre i świetnie pasują.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 03.09.2012 11:52
fajna
pacpaw 23.08.2012 21:48
najsmaczniejsza ze smacznych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak