Składniki:
kapusta czerwona | 1/4 głowa |
cebula biała | 1 szt |
marchew | 1 szt |
jabłko | 1/2 szt |
szczypior | 1/2 pęczek |
ocet 10 % | 1 łyzka |
cukier | do smaku |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
śmietana 12% | 2 łyżka |
kapusta czerwona | 1/4 głowa |
cebula biała | 1 szt |
marchew | 1 szt |
jabłko | 1/2 szt |
szczypior | 1/2 pęczek |
ocet 10 % | 1 łyzka |
cukier | do smaku |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
śmietana 12% | 2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: