Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z marchewki i kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
marchew 1 duża
natka pietruszki
oliwa 2 łyżki
woda 2 łyżki
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z marchewki i kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską drobno szatkujemy, marchewkę obieramy i ścieramy na dużych oczkach. Kapustę oraz marchewkę wrzucamy do miski, Następnie przygotowujemy sos - do miseczki wlewamy oliwę oraz wodę, dodajemy sos i mieszamy - zostawiamy na 5 minut aby smak się przegryzł. Gotowym sosem zalewamy warzywa, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 25.01.2014 13:46
Bardzo lubię, jest pyszna!
IlonaAlbertos 20.07.2013 22:26
Lekka i bardzo smaczna.
dagmara020 17.12.2012 13:14
zdrowo:)
AURELKA 31.10.2012 15:15
pyszna
Kasnaj 26.08.2012 16:46
zdrowa suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak