Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z młodej kapusty z jabłkami i koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 główki
jabłka 3 szt
koperek 2 łyzki
ogórki małosolne 3 szt
sól do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
olej 3 łyzki
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z młodej kapusty z jabłkami i koperkiem

Kapustę szatkujemy drobno i przesypujemy solą na pół godziny, żeby puściła sok. Dodajemy starte na grubej tarce jabłka i ogórki, polewamy olejem, mieszamy z koperkiem i odrobiną cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 06.10.2014 12:27
Smaczna ta suróweczka.
barbara11561 03.08.2013 12:45
lubię taką suróweczkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak