Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z łososia i twarogu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
twaróg 25 dag
cebula 1 mała
majonez 1 łyżka
sól pieprz mielony kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z łososia i twarogu

Rybę obrać ze skóry, oczyścić dokładnie z ości. Wszystkie składniki zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem. Można dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 16:03
Dobra pasta.
Henryka2 06.10.2012 10:46
motorek70 masz rację, najlepiej mi smakuje ze świeżutką bagietką.
Motorek 05.10.2012 15:48
smaczna do białego pieczywa
dagmara020 13.09.2012 13:07
takie proste a jak pyszne:)
adelajda 10.09.2012 17:28
lubię pasty !
Aleksandra15 10.09.2012 17:24
Bardzo lubię talie pasty ;-)
Monika-twin 10.09.2012 17:12
pyszna pasta
Monika-twin 10.09.2012 17:12
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak