Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka brokułowa z fetą i prażonymi migdałami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokuł 1
ser feta 1 opakowanie (270 g)
płatki migdałowe
sól
jogurt naturalny

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka brokułowa z fetą i prażonymi migdałami

Brokuł ugotować al dente, podzielić na różyczki. Płatki migdałów podprażyć z solą na suchej patelni. Fetę pokroić w nieduże kostki. Na talerzu ułożyć brokuły, kostki fety i posypać prażonymi płatkami migdałów. Polać po wierzchu jogurtem naturalnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 25.12.2015 11:28
pyszna sałatka
Kulinarna Ja 11.10.2012 11:13
Smaczne to! :) robię bardzo podobną, ale z oliwą i czosnkiem oraz żurawiną!
Rafał10 19.09.2012 09:32
moja ulubiona sałatka, POLECAM !!!
jozefinach 17.09.2012 09:40
Uwielbiam brokuły i fetę.
polly66 12.09.2012 10:42
jak elegancko
motylwe 11.09.2012 19:32
prosto i smacznie
angelika14 11.09.2012 18:26
ojejku jakie pyszne połączenie, aż od patrzenia jestem głodna
adelajda 11.09.2012 18:07
na pewno smaczna !
emeslive 11.09.2012 17:54
Brokuły i migdały! Super połączenie, uwielbiam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak