Przepis i sposób przygotowania na: PIEROŻKI Z PIECZARKAMI I SEREM ŻÓŁTYM
Kroki postępowania
Gotujemy w osolonej wodzie. Bardzo dobre są gorące i przypiekane, gdyż ser się fajnie ciągnie.
SMACZNEGO!!!!
Pierożki z serem żółtym i pieczarkami, to smakowita propozycja na obiad bezmięsny. Jeśli podsmażysz je na patelni, uzyskasz efekt pysznego, ciągnącego się sera! Doskonale smakują z dipem czosnkowym!
mąka | 2 szkl |
pieczarki | 500 g |
cebula | 2 szt |
sól | do smaku |
ser żółty | 400 (tarty) |
woda | 1 szklanka |
Gotujemy w osolonej wodzie. Bardzo dobre są gorące i przypiekane, gdyż ser się fajnie ciągnie.
SMACZNEGO!!!!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: