Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w pomarańczach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomarańcze 4 sztuki
oliwa
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w pomarańczach

Zetrzeć skórkę z jednej pomarańczy.
Obrać pomarańcze.Pociąć na kawałki i ułożyć w głębokim naczyniu
Przygotować dorsza, umieszczając jego duże kawałki na patelni i podsmażyć lekko. Następnie podzielić palcami na długie plastry.
Pomieszać z pomarańczą, polać oliwą z oliwek i dobrze wymieszać.
Posypać skórką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak