Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa czekoladowa do ciasta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1/2 kostki
cukier 1/2 szklanki
woda 3 łyżki
ciemne kakao 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: polewa czekoladowa do ciasta

Margarynę rozpuścić w rondelku. Dodać cukier, wodę i kakao. doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania_owb7
Ania_owb7 14.04.2014 07:00
Zrobiłyśmy wg tego przepisu polewę do Metrowca-wyszła rewelacyjnie i w konsystencji i w smaku. Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak