Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron ryżowy z grillowanym bakłażanem i tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1 opakowanie
oliwki zielone 4 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
bakłażan 1 szt
olej
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ryżowy z grillowanym bakłażanem i tuńczykiem

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem ,lekko solimy odstawiamy . Po ok 8 min odcedzamy . Bakłażana solimy kropimy olejem i grillujemy na patelni grillowej . Na talerzu układamy plastry grillowanego bakłażana na nim kładziemy makaron nakładamy tuńczyka .Ozdabiamy oliwkami i szczypiorem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 27.09.2012 23:58
super wygląda
Anna133 27.09.2012 15:54
ale wygląd mniam
SYLKA 26.09.2012 20:07
warto sprobowac
agaK. 26.09.2012 14:14
niesamowicie wygląda:)
biatriss 26.09.2012 11:45
super wyglada
Betka 26.09.2012 10:47
pyyyyycha!!;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak