Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka konserwowa z pieczarkami i selerem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
papryka konserwowa 5 sztuka
ogórek konserwowy 3 sztuka
pieczarki marynowane 10 sztuka
kukurydza w puszce 1 opakowanie
majonez 4 łyżka
pieprz 1 szczypta
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka konserwowa z pieczarkami i selerem

Paprykę i ogórki pokroić w kostkę, pieczarki pokroić w plasterki. Dodać odciśnięty seler konserwowy, i kukurydzą. Dodać majonez i doprawić solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 31.01.2014 07:48
mmm ciekawe połączenie składników :)
Grażyna13 24.12.2013 08:21
Lubię takie sałatki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak