Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z dynią

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 kg
dynia 30 dag
majonez 2-3 łyżki
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
chrzan tarty 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z dynią

Kroki postępowania

1
Kapustę pekińską poszatkować. Dynię obrać, usunąć gniazda nasienne i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Majonez wymieszać z chrzanem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej z dynią foto
2
Wszystkie składniki włożyć do miski, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej z dynią foto
3
Surówkę z kapusty pekińskiej i dyni podawać od razu po przygotowaniu.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej z dynią foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zosia1 17.03.2013 00:13
kolorowa kompozycja,ciekawie zestawiona dynia
sara1 08.12.2012 23:49
ciekawa i apetyczna
Jastinka 24.10.2012 22:29
ciekawe
caralajna 22.10.2012 07:17
bardzo pyszne składniki
edyta44 13.10.2012 11:56
pycha
Katarzyna/kate1980 05.10.2012 22:54
super
Katarzyna40 04.10.2012 19:01
pycha :)
Katarzyna40 04.10.2012 19:01
pycha :)
Motorek 03.10.2012 13:45
extra
Koper 28.09.2012 22:50
Wygląda bardzo apetycznie
Barbara/zuza22_85 28.09.2012 22:05
fajna
wojtek5 28.09.2012 21:50
dynia w salatce to jest cos!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak