Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty i papryki na ostro

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
papryka czerwona 2 sztuki
papryczka chili 0,5 sztuki
cebula 1 sztuka
olej 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty i papryki na ostro

Kapustę przelać zimną woda, odsączyć na sicie, przełożyć do salaterki i dodać 3 łyżki oleju- wymieszać. Świeże papryki i cebulę zetrzeć na tarce- doprawić do smaku. Połączyć z kapustą. Podawać jako dodatek do obiadów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 29.09.2012 12:42
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak