Składniki:
flaki | 500 g |
marchewka | 3 |
seler | 1/2 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 4 |
imbir starty | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
kości wołowe | 1 kg |
smalec | 2 łyżki |
flaki | 500 g |
marchewka | 3 |
seler | 1/2 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 4 |
imbir starty | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
kości wołowe | 1 kg |
smalec | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: