Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
ogórek konserwowy Smak 3 sztuki
jaja 2 sztuki
majonez 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem

Makrelę obrać, pozbawić ości. Rozgnieść widelcem. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w kostkę. Dodać do makreli. Ogórki pokroić w kostkę, osączyć, dodać do reszty składników. Dodać majonez, posolić, oprószyć pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Pastą smarować pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 22.11.2013 16:48
smaczna i prosta
Danka 06.11.2013 18:59
bardzo dobry przepis
Dorian 03.11.2013 21:41
pyszna pasta
olkaaa 12.08.2013 14:37
bardzo smaczna
Katarzyna59 06.05.2013 15:03
smacznie wygląda
Łukasz15 13.03.2013 13:22
Często robię podobną
sara1 21.01.2013 10:32
apetyczna
Grazyna0211 31.12.2012 16:41
smaczna pasta
Wacław 08.10.2012 09:57
pyszna,mniam
anulka69 08.10.2012 09:24
bardzo ją lubię
Wafelek2601 08.10.2012 09:10
Pyszna pasta do pieczywa
IKrakowianka 06.10.2012 18:36
świetna pasta
Rafał10 06.10.2012 09:20
mniam, uwielbiam pastę z makreli :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak