Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z pary z pietruszką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt
natka pietruszki 1/2 pęczka
cytryna
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z pary z pietruszką

Pstrąga myjemy usuwamy wnętrzności . Solimy z każdej strony . Kropimy olejem . Natkę pietruszki siekamy i obtaczamy w niej pstrąga. Wkładamy do urządzenia do gotowania na parze . Gotujemy do miękkości . Po ugotowaniu kropimy sokiem cytryny .Podajemy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 01.10.2012 12:51
ładnie wygląda.
Barbara/zuza22_85 01.10.2012 09:18
bardzo apetyczny
iwa643 01.10.2012 09:13
Dietetyczne danie
iwa643 01.10.2012 09:13
Dietetyczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak