Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z ziemniakami
Ziemniaki obrać, umyć, pokroić na mniejsze kawałki. Ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki przełożyć do talerzy, zalać gorącym barszczem.
buraki | 1 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
ocet | 2 łyżki |
sól | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
ziemniaki | 1/2 kg |
cukier | 2 łyżki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: