Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka konserwowa domowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 6
woda 8 szklanek
ocet 10 % 1 szklanka
cukier kryształ 1/2 szklanki
sól 1,5 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka konserwowa domowa

Paprykę umyć, sparzyć, obrać z nasion, pokroić na ćwiartki i ułożyć w słoikach. Zalać zalewą przygotowaną z podanych składników i pasteryzować 5-10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna23 26.01.2013 11:08
uwielbiam
Magda24 11.10.2012 14:58
pyszna na zime
Mysiunia 07.10.2012 14:41
uwielbiam na kanapki :)
Mysiunia 07.10.2012 14:41
uwielbiam na kanapki :)
babajaga1969 06.10.2012 15:43
na pewno smaczna na zimę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak