Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony pstrąg 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jaja 2 sztuki
majonez 2 łyżki
Musztarda rosyjska Prymat 1/2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
sok z cytryny 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą

Kroki postępowania

1
Wędzoną rybą obrać ze skóry i pozbawić ości. Drobno posiekać nożem.
Krok 1 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto
2
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Cebulkę obrać, umyć, osuszyć, wraz z jajkami pokroić w kostkę. Dodać do pokrojonej wędzonej ryby.
Krok 2 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto
3
Dodać majonez, musztardę oraz przyprawy. Skropić sokiem z cytryny.
Krok 3 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto
4
Wszystkie składniki wymieszać, ewentualnie doprawić do smaku.
Krok 4 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 26.02.2014 10:38
smaczna pasta :)
Cranberry 31.08.2013 21:18
fajna pasta
mirosława4 11.08.2013 14:54
zapewne była smaczna :)
dodi 28.01.2013 11:45
super musze zrobić
Krystyna32 10.01.2013 07:16
pycha
caralajna 31.12.2012 07:49
ciekawa
IlonaAlbertos 29.12.2012 14:35
Świetna pasta na kanapki.
Ela15 20.11.2012 11:27
mniam
emeslive 09.10.2012 20:45
Uwielbiam wszystkie pasty rybne, a ta wydaje się bardzo smakowita!
mela25 08.10.2012 07:36
smakowita
Sroczka 07.10.2012 22:29
I do tego świeża bułeczka z masełkiem. Pycha.
Kekerboom 07.10.2012 22:21
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak