Składniki:
fasolka szparagowa | 30-40 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
dynia | 30-40 dag |
bakłażan | 1/2 szt |
masło | 10-15 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka zielona | 1/2 szt |
fasolka szparagowa | 30-40 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
dynia | 30-40 dag |
bakłażan | 1/2 szt |
masło | 10-15 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka zielona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: