Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z winogronami
Kroki postępowania
Po tym czasie rozwałkować ciasto i wyłożyć nim wysmarowaną margaryną i wysypaną tartą bułką formę na tarte. Ciasto po nakłuwać widelcem.
mąka | 2 szkl |
jajko | 1 szt |
cukier | 2 łyżki |
smietana 18% | 2 łyżki |
masło | 200 g |
szczypta soli | |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Krem: | |
smietana 18% | 1,5 szkl |
galaretka cytrynowa | 1 opak |
winogrona białe | 150 g |
winogrona czerwone | 150 g |
woda | 1 (gotowana) |
winogrona czerwone | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: