Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 1 płat
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
mąka 0,5 szklanki
sól 1 szczytpa
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: panga w panierce

rybkę solimy, pieprzymy i posypujemy pokrojona w kosteczkę cebulką.
pozostawiamy na ok 1 godzinkę.
następnie kroimy rybkę na mniejsze kawałki.
każdy z nich obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku i bułce.
smażymy na oleju na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaja1991 08.11.2012 19:35
zapiekacie rybę ?
kaja1991 12.10.2012 12:09
do rybki lubię zawsze kapustę kiszona;)
kaja1991 12.10.2012 12:08
łatwe i szybkie gdy nie mam pomysłu na obiad.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak