Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kruszonka do ciasta I

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 1/2 szkl.
cukier 1/2 szkl.
margaryna 1/4 kost.

Przepis i sposób przygotowania na: kruszonka do ciasta I

do miski wsypać cukier,mąkę dodać margarynę i zagniatać tak długo aż powstaną drobne grudki jeśli używamy grubego cukru to grudki będą większe,tak powstałą kruszonką możemy posypać wszelkie ciasta lub bułeczki drożdżowe oczywiście jeśli pieczemy na słodko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

octo 19.10.2012 22:38
o uwielbiam taka szcegolnie na ciescie drozdzowym takim zwyklym bez niczego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak