Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowe miceczki od Hamrocyka
Margarynę topimy na małym ogniu , dodajemy cukier puder , puding najlepiej be-be ( nie wiem jak z dostępnością w polce , ale w razie gdyby nie było można zastąpić dwoma budyniami czekoladowymi i 4 łyżkami mąki kukurydzianej), dodajemy równiez kakao mieszamy stale aż wszystko się ładnie rozpuści a masa będzie gęstnieć.
Do papilotek najlepsze są te mniejsze niż na muffiny , ale gdy nie macie można użyć takich do muffin.Nakładamy po małej łyżeczce masy czekoladowej z tego wyjdzie jakieś 30 szt.i powinno zostać jeszcze 1/4 masy.
Robimy karmel mleko gotujemy na wolnym ogniu dodajemy cukier , mieszamy aż zgęstnieje .Nakładamy po łyżce do każdej papilotki. Pozostałą masę czekoladową podgrzewamy , bo do tego czasu na pewno z twardniała , dodajemy rodzynki , posiekane orzechy i pokruszone biszkopty , dokładnie mieszamy i nakładamy w papilotki tak by przykryć karmel , wierzch dekorujemy lentinkami.