Składniki:
maślaki | 1,5 kg |
cebule | 2 |
Zalewa: | |
woda | 1 litr |
ocet | 350 ml |
cukier | 4 łyżeczki |
sól | 3/4 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
ziele angielskie | 10 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 sztuk |
maślaki | 1,5 kg |
cebule | 2 |
Zalewa: | |
woda | 1 litr |
ocet | 350 ml |
cukier | 4 łyżeczki |
sól | 3/4 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
ziele angielskie | 10 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: