Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki nadziewane serem camembert
Kroki postępowania
Drobno posiekaną cebulę ,zeszklić na gorącym oleju,wrzucić grzyby.Doprawić solą i pieprzem,smażyć około 5 minut,w międzyczasie mieszając.
podgrzybki | 10 szt. |
kalafior | 5 różyczek |
brokuły | 5 rózyczek |
cebula | 1 mała szt. |
marchew obrana | 8 plastrów |
olej do smażenia | 1 łyżka |
masło do smażenia | 1 łyżka |
sól | |
camembert | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: