Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane serkiem i ziołami

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

msało 2 łyżki
serek topiony 150 g
Majeranek suszony Prymat 1 szczypta
sól
pieczarki 1/2 kg
Bazylia suszona Prymat 1 szczypta
cebula 1 szt
oregano 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane serkiem i ziołami

Pieczarki umyć, oczyścić, wyciąc nóżki. Odkrojone nóżki drobno posiekać, cebluę również drobniutko pokroić, podsmażyć na maśle. Wymieszać z ziołami, doprawić do smaku. Kapelusze ułożyć na blasze, nakładac farsz. Zapiekać ok. 25 min w temp. 160st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 11.10.2013 22:42
pięknie podane
caralajna 12.11.2012 07:44
pyszna przekąska
Sylwia26 23.10.2012 17:48
ale pyszności :)
magdziorka6 23.10.2012 17:39
super
ilovebake 23.10.2012 17:19
swietne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak