Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 2 saszetki
kukurydza w puszce 1 puszka
papryka czerwona 1 duża
majonez 1 słoik
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
ser topiony 2 (z szynką)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Ryż ugotować,wystudzić.Paprykę umyć i pokroić w drobną kostkę.Dodać do ryżu paprykę,tuńczyka,kukurydzę i wszystkie plasterki serka topionego z szynką.Doprawić solą,pieprzem i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak