Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z czosnkiem i majerankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 4 szt
czosnek 4 ząbki
Majeranek suszony Prymat 3 łyżeczki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z czosnkiem i majerankiem

Śledzie dobrze wymoczyć. Pokroić na mniejsze kawałki. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Posypać całość majerankiem i zalać olejem. Odstawić do lodówki na 2 godziny. Kilka ząbków czosnku można posiekać nożem i posypać po wierzchu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak