Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babaka Arbuz

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 4 szt
cukier 1 szkl
budyń waniliowy 2 szt
proszek do pieczenia 1 paczka
cukier waniliowy 1 paczka
kisiel truskawkowy 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Babaka Arbuz

Jaja ubić, dodać Przesiane przez sito budynie i kisiele, na koniec proszek do pieczenia i cukier waniliowy. Piec w uprzednio nagrzanym piekarniku 35 -40 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 05.12.2013 13:19
pyszna babka :-)
Bernadeta1 02.11.2013 12:23
na pewno bardzo smaczna
mirosława4 27.10.2013 17:59
ciekawy przepis i fajna nazwa
ankaryba 03.10.2013 10:16
fajna babka :-)
Katarzyna59 21.07.2013 16:08
rewelacyjna babka
Rybciia 15.07.2013 10:45
fajniutka :-)
Dorian 30.05.2013 00:05
fajny pomysl
Ada-Gaba 11.05.2013 19:56
fajny przepis i ciekawa nazwa
Wacław 06.05.2013 09:24
fajny deser
gacopierz23 07.04.2013 15:46
fajna nazwa
Ewelina38 04.04.2013 12:03
bardzo lubię tego typu ciasta
Łukasz15 22.02.2013 17:44
Super
Natalia/tubisiek 15.02.2013 12:11
ciekawe jak wygląda ;)
cooleczka 13.02.2013 08:56
fajna
Seba 01.01.2013 01:46
smaczny deser
Pani Domu 22.12.2012 14:13
ciekawa babka
Angelika10 20.12.2012 00:10
fajne
Dorota37 10.11.2012 14:53
ekstra
Bernadeta 03.11.2012 09:14
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak