Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk zapiekany zpieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z morszczuka 5 szt
pieczarki 50 dkg
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
masło 2 łyżki
ser gouda 15 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk zapiekany zpieczarkami

Filet rozmrażamy myjemy posypujemy pieprzem i solą lub tylko pieprzem cytrynowym.Pieczarki umyc obrać i drobno pokroić,usmazyć na masle razem z 1 pokrojoną cebulą dodać sol,pieprz odparować wodę. W naczyniu do zapiekania dajemy warstwę pieczarek układamy rybę i pozostałe pieczarki. Na górę scieramy zołty ser zapiekamy, około .30minut. 175 ST. Rybę podajemy do obiadu do tego surówkę z marchewki z chrzanem.POLECAM !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zosia1 21.02.2013 13:57
na pewno pyszny i zdrowy
ONY_za_kare 05.02.2013 15:31
ale pyszne!
Poison1988 10.12.2012 14:41
same pyszności!
gosia56 31.10.2012 11:48
Bardzo dziękuję za miłe komentarze.
Rafał10 30.10.2012 21:25
mniam mniam mniam! już mi ślinka leci na sam widok :)
gusia1000 30.10.2012 16:37
Dobra rzecz.
Zdzisław 30.10.2012 16:05
dobra ryba
treonina 30.10.2012 15:46
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak